OM UDDANNELSEN

 

Hvorfor tage en danseuddannelse?

Hvis du drømmer om at blive professionel danser, så kan

Sceneindgangens 1 årige danseuddannelse være starten.

 

Det bliver et år der vil ændre dit liv, og du vil lære dig selv at kende, på en hel ny måde. Sceneindgangens danseuddannelse er opdelt i to retninger, som er moderne dans og musical. Uanset hvad så er det primært en danseuddannelse, og alle har de samme grundlæggende fag: Ballet, Moderne, Jazz, Tap, Improvisation og repertoire. Hertil kommer ekstra klasser og worshops for de forskellige retninger.

 

En 1 årig danseuddannelse er et godt sted at starte, for at teste om en professionel karriere nu også er noget for dig. Med denne danseuddannelse kan du også få testet både dit fysiske potentiale og få lukket op for kreativiteten. Den 1 årige danseuddannelse er et krævende år både fysisk og psykisk, med gennemsnitligt 4 timers dans hver dag, men også et inspirerende, lærerigt og udviklende år.

 

Den 1 årige danseuddannelse starter hvert år med en optagelsesprøve i løbet af foråret, og hvis du bliver optaget, så starter selve danseuddannelsen i slutningen af August. I løbet af den 1 årige danseuddannelse vil du både få opbygget danseteknik, udvide dit kunstneriske udtryk, men også blive forberedt til, at søge videre til 3 årige danseuddannelser i ind- og udland.

 

1 Danseuddannelse kommer sjældent alene.

 

Hvis man skal helt til tops og blive professionel danser, så kræver det mange års træning. Det betyder dog ikke, at man skal starte som fem årig. Sceneindgangens 1 årige danseuddannelse er dog designet, til at være trinbræt til din egentlige danseuddannelse. Det er ikke sædvanligt at rigtige gode dansere har taget to eller tre danseuddannelser, inden de bliver rigtig etableret som dansere.Gå til optagelse på Sceneindgangens Danseuddannelse, og lad din drøm blive til virkelighed!

1/3

Galleri Uddannelsesholdet 2014/15:

 

Uddannelsen får taget professionelle portrætbilleder og dansebilleder i løbet af året, så de har hvad de skal bruge til, at søge videre på andre skoler, samt til auditions.

 

Fotograf: Martin Svaneborg © Sceneindgangen 2014

© 2014 by Sceneindgangen Studios. Designed by Martin Svaneborg

Sceneindgangen Studios

Baldersgade 6 (gate code: 2018)

2200 Copenhagen N

Denmark

CVR: 27538304

 

E-mail: post@sceneindgangen.dk

Bank Details:

 

Handelsbanken Copenhagen City

Reg.Nr: 0890

Kontonr.:1033359

 

Foreign transfer:

Iban no: DK3008900001033359

Swift code:  HANDDKKK

DISCLAIMER:

  • 10 Class cards are valid for one year from date of purchase

  • 10 class cards are non refundable in case of loss,  

  • Unusued clips on 10 class cards are non refundable before or after expiration.

  • 10 class cards are personal and can not be shared or re-sold.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now